GİZLİLİK POLİTİKASI

British Psychological Society, kişisel bilgilerinizin her zaman güvende olmasını sağlamayı ve kişisel verilerinizi nasıl ve neden kullandığımızı net bir şekilde anlamanızı taahhüt eder. Bu gizlilik bildirimi, hakkınızda topladığımız kişisel bilgileri bir dizi önemli iş amacıyla nasıl kullandığımızı anlatır. Arada herhangi bir sorunuz olursa, lütfen iletisim@psikologlondra.com adresinden bizimle iletişime geçin.

İNGİLTERE - Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Detaylı Haklarınız: https://ico.org.uk/

TÜRKİYE - Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Detaylı Haklarınız: https://www.kvkk.gov.tr/

Web sitemizi ziyaret edenler;


Birisi web sitelerimizden herhangi birini ziyaret ettiğinde, standart internet günlüğü bilgilerini ve ziyaretçi davranış modellerinin ayrıntılarını toplamak için üçüncü taraf bir hizmet olan Google Analytics'i kullanırız. Bunu, sitenin çeşitli bölümlerine gelen ziyaretçi sayısı gibi şeyleri bulmak için yapıyoruz. Bu bilgiler yalnızca kimseyi tanımlamayacak şekilde işlenir.

Web sitemizde çerezleri nasıl kullandığımız hakkında bilgi edinin:




İstek ya da şikayet talebi


Bize e-posta ile ulaşanlar;

Platformumuz, e-postaları sunucularımızda depolar, böylece sorunuzu çözmeye yardımcı olmak için onlara geri dönebiliriz. Kişisel verilerin minimum haliyle tutulmasını sağlıyoruz.

Bizi arayanlar;

Platformumuzu ararsanız ya da WhatsApp mesaj bırakırsanız, servis sağlayıcınız izin verdiği ölçüde bilgilerinizi sizlere daha iyi bir hizmet vermek ve dönüt vemek için kullanıyoruz. Bu bilgiler, hizmetlerimizin verimliliğini izlememize yardımcı olur. Telefon görüşmelerini kaydetmiyoruz.

Toplumla ilgili şikayetler

Platform hakkında iletilen tüm şikayetler, şikayetin niteliğine bağlı olarak çözüldükten sonra maksimum 1 yıl saklanacaktır.




Online hizmetlerimizi (Webinar, Eğitim, Workshop vb.) üye olmadan kullananlar;


Üye değilseniz ve online hizmetlerimizden herhangi birini kullanıyorsanız, bu hizmetlerin belli bir bölümünü sizlere güvenli bir şekilde sunuyoruz.

E-posta abonelikleri ve haber bültenleri

Size almayı seçtiğiniz e-postaları ve haber bültenlerini sağlamak için e-posta adresinizi kullanacağız. E-postadaki bağlantıya tıklayarak veya platformla iletişime geçerek istediğiniz zaman bu abonelikten çıkabileceksiniz. Çevrimiçi hizmetlerimiz yalnızca 15 yaş ve üstü kişiler tarafından kullanılmalıdır.




Web siteye üye olanlar;


Üyelik hizmetlerini sağlamak için sizden aşağıdaki bilgilerden bazılarını isteyebiliriz. Bu liste ayrıntılı değildir.

İsim, telefon numarası ve posta adresi;

Bunlara, abonelik yenileme bilgileri dahil olmak üzere üyeliğinizle ilgili veya diğer başka bilgileri göndermemiz için gereklidir. Çevrimiçi hesabınız ve e-posta abonelikleriniz web sitesi hizmetlerini görüntüleyebilmenize yardımcı olacaktır. Üye olarak avantajlarınız, birçok eğitime ücretsiz bir şekilde ulaşabilir, sertifikalı ya da akrediteli eğitimlere indirimli kayıt olabilir ve bizlerle bağınızı hiç koparmayabilirsiniz.




Bilgi paylaşımı yapanlar;


Verileri yalnızca size hizmet sağlamanın önemli bir parçası olan platform terapistlerimizle paylaşacağız. Tüm terapistlerin AB Komisyonları yeterlilik kararı kapsamında olduğundan emin oluruz.




Haklarınız nelerdir?


Kişisel verilerinize ilişkin bir dizi hakka sahipsiniz:

  • Verilerinizin nasıl ve neden işlendiği hakkında bilgi alma hakkına sahipsiniz

  • Hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilere erişim hakkınız var

  • Hakkınızda tuttuğumuz bilgilerin doğru ve eksiksiz olmasını sağlama hakkına sahipsiniz

  • Kişisel verilerinizi silme hakkına sahipsiniz

  • Toplumdan kişisel verilerinizin işlenmesini kısıtlamasını isteme hakkına sahipsiniz

  • Bizden kişisel verilerinizi aktarmamızı isteme hakkına sahipsiniz

  • Verilerinizi işleyen topluma itiraz etme hakkına sahipsiniz

  • Size e-posta ile bilgi gönderen toplumun onayını geri çekme hakkınız vardır.

  • Otomatik karar verme ve profil oluşturma ile ilgili haklarınız vardır.





  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon

© 2020 by Psikolog Londra Terapi Platformu

Ödeme Yöntemleri

Psikolog Londra - iyzico ödeme
0